Jopa 20.000 euron kulutusluotto heti

Jopa 20000 euron kulutusluotto heti

Freedom Rahoitus on yksi markkinoiden tunnetuimpia ja luotetuimpia lainapalveluita. Freedom Rahoitus poikkeaa muista esittelemistämme lainapalveluista siinä että heidän kauttaan on mahdollista saada yhdellä hakemuksella kulutusluotto-tarjous heti useammalta luotonmyöntäjältä. Sinun ei itse tarvitse metsästää edullisinta kulutusluottoa vaan ammattilainen hoitaa sen puolestasi. Kun tarjoukset on esitelty sinulle, voit vapaasti valita niistä haluamasi tai hylätä tarjoukset kokonaan. Tarvittaessa saat vielä henkilökohtaista apua lainan valitsemisessa. Hakemus ja lainatarjouksien vastaanottaminen on täysin maksutonta!

Kulutusluottoa heti ilman vakuuksia

Freedom Rahoituksesta voit hakea lainatarjouksen 500e – 20.000e summalle luottomarkkinoiden edullisimmalla korolla. Näihin lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia eikä rahan käyttötarkoituksella ole väliä. Kulutusluoton korko on alkaen vain 9,9%. Takaisinmaksuaika on valittavissa 1 – 12 vuoden väliltä. Takaisinmaksettavien kuukausierien suuruuden näet kätevästi lainalaskurista. Voit hakea kulutusluottoa heti joko Freedom Rahoituksen verkkohakemuksella tai vaihtoehtoisesti voit jättää heille soittopyynnön. Puhelimessa saat henkilökohtaista avustusta ja sinulle etsitään sopivin laina puolestasi. Lainan hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi muutamassa päivässä.

Kulutusluoton hakijalla tulee olla säännölliset tulot. Lisäksi raha-asioiden tulee olla hyvin hoidetut eli hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintää. Luoton hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias. Kulutusluottoa heti voi hakea myös yhdessä samassa taloudessa asuvan henkilön kanssa. Lainansaantimahdollisuudet ovat tällöin yleensä paremmat.

Jos tarvitset vielä isompaa lainaa tai enemmän maksuaikaa niin Freedom Rahoitus myöntää myös vakuudellisia lainoja. Vakuudellista luottoa voi saada jopa 25.000 euroa kerrallaan. Maksuaikaa saat jopa 20 vuotta. Vakuutena käytetään oman asunnon osakekirjoja. Vakuudellisten lainojen ikäraja on 26 vuotta ja korko on alkaen 10,04%.